Jdi na obsah Jdi na menu
 


Členská schůze 28.6.2019

13. 7. 2019

Plánovaná členská schůze proběhla v pátek 28. června v 19,00 hod. Po přivítání byli členové seznámeni s přehledem akcí od poslední členské schůze v dubnu. Bylo několik významných akcí - pro zopakování: setkání Zasloužilých hasičů v Jablonném n/O, svatba našeho člena Jakuba Zemana, NC - zkouška strojů celého okrsku, uspořádání přeboru jednotlivců na 60 m překážek, účast na svěcení okresního praporu v Ústí n/O, Den otevřených dveří - Florián, Krajské vyhodnocení očima dětí v Panském domě, okrsková soutěž v Mostku, účast naší ruční stříkačky na výstavě 333 Stratílkových stříkaček ve V.Mýtě. Všem členům, kteří pomáhali zajišťovat a svojí účastí přispěli ke zdárnému průběhu těchto akcí, bylo poděkováno. Velitel seznámil přítomné s činností výjezdové jednotky, zejména s nárůstem počtu výjezdů k zásahům. Vedoucí mládeže přednesl podrobný přehled o soutěžích našich mladých hasičů, jejich umístění na soutěžích, postupu do krajského kola Plamenu a do krajského kola v soutěži jednotlivců.

Schůze pokračovala předáním členského průkazu novému členu - J. Uhlířovi a předání vyznamenání br. Horníkovi k jeho životnímu jubileu. Dále byli členové seznámeni s akcemi na příští období - oslavy výročí založení sboru v Běstovicích, pořádání Memoriálu Františka Kalouse, upřesněn nový termín výletu na kolech.

Po diskuzi následovalo předání balíčků a následná gratulace k životnímu jubileu našim jubilantům - byli to Saša Komárková, Víťa Horník a Kubík František.